Vill du jobba i ett tryggt och stabilt företag som är i en spännande tillväxtfas?

Du kommer jobba nära dina kollegor, med högkvalitativa produkter och med kunder inom välkända varumärken. Transiro är ett företag med långsiktiga lösningar som klarar av utmaningar i nutid och som rustar sig för förändringar i framtiden.

Transiro utvecklar, säljer och supportar affärssystem för bussbranschen. Vi fortsätter att expandera och söker därför en person som kan säkerställa att vår supportavdelning ligger i framkant även i framtiden.

Vad ska du göra om dagarna?
Du kommer jobba i ett team med flera andra medarbetare. Du kommer inledningsvis att lära känna verksamheten och produkterna, där du kommer få arbeta med båda våra produkter, Klartext Bussbokning och Omnis ersättningssystem. Din huvudfokus kommer vara first line support på båda affärs- och planeringssystemen med uppbackning av ett team som har second line support.
Det ingår även att hålla utbildningar, köra webinar och dokumentera.

Vem är du som vi letar efter?
Vi tror att du är i början av din yrkeskarriär eller har jobbat med kundsupport eller trafikledare och att du brinner för att ge bra kundvård. Du har en relevant utbildning i grunden, gärna med ekonomi, systemteknik eller motsvarande. För att trivas i denna roll är det viktigt att du känner en stark passion för kundvård och affärssystem. Plus i kanten är om du har kunskaper i bussbranschen.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då det är viktigt att passar in i teamet och trivs i arbetskulturen. Du är noggrann och tar stort ansvar i ditt arbete och fokuserar på att det du lämnar ifrån dig har god kvalitet. Du har lätt för att ställa om och anpassa ditt arbetssätt efter vad verksamheten och dess kunder behöver och detta med en positiv inställning.
Du har en positiv inställning till ditt arbete och arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra. Din drivkraft ligger i en nyfikenhet att lära dig mer, att göra ett bra jobb och att bidra till att ge ett mervärde hos våra kunder.
Det är ett måste att du kan uttrycka dig flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Varför du ska välja Transiro som din nästa arbetsgivare
Vi erbjuder dig ett intressant jobb på ett stabilt, tryggt och spännande företag som är inne i en expansiv fas. Den dagliga arbetsmiljön kännetecknas av spännande utmaningar och nära samarbeten med såväl kunder som kollegor? vår personal stannar länge hos oss, vilket vi är väldigt stolta över.

Vi är en Microsoft Certifierad Partner. Vi utvecklar, säljer, utbildar och supportar själva våra produkter. Vi har korta beslutsvägar. Personalen har möjlighet att påverka och utveckla företaget.
Tjänsten är stationerad på Malmökontoret. Det finns bra parkeringsmöjligheter och det är lätt att pendla. Det kan förekomma resor och hotellövernattningar i tjänsten. B-körkort krävs.

Skicka din CV till:
Fredrik Schön
fredrik.schon@transiro.se
040 – 671 21 49

Vi tillämpar löpande rekrytering.